Hældnings tage

Ansvarlighed og kvalitet er et af de vigtigste nøgleord hos Sørens Tagdækning. Det gennemsyrer hele vores måde at tænke og arbejde på. Vi tager ansvar, når vi giver et tilbud. Vi giver priser, der holder – så du ikke efterfølgende får ekstraregninger

 

Sørens Tagdækning A/S udfører alle former for tagdækningsarbejde inden for pap og isolering - og så gør vi det på en ordentlig og ansvarlig måde. Vi giver priser, der holder og leverer altid kvalitetsarbejde til den aftalte tid. Når arbejdet er færdigt, rydder vi naturligvis også op efter os.

 

Sammen med vores leverandører finder vi altid den perfekte løsning til dig. Med de rigtige materialer og til den rigtige pris.

 

Hos Sørens Tagdækning syntes vi at det er det vigtigt, at arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top – og vi er sikre på at det også betyder noget for vores kunder! Vores ansatte er vores største aktiv og derfor har det højt prioritet at medarbejderne har det så godt som muligt.

 

I december 2015 blev vi screenet af Arbejdstilsynet, og alt er i fundet orden. Vi har fået en GRØN SMILEY som symbol på, at vi er godkendt og at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.

Kontaktpersoner

Tagdækker

Anders Dam

28689370

anders@sorenstag.dk

Koustrup Mark  - Herning. 54 arkitekttegnede ejerboliger med tilhørende redskabsrum.