Tagdækning med indbygget ansvarlighed

Ansvarlighed og kvalitet er et af de vigtigste nøgleord hos Sørens Tagdækning. 

Det gennemsyrer hele vores måde at tænke og arbejde på.

profil

Vi tager ansvar

Vi lover heller ikke noget, vi ikke kan holde. Vi leverer til den aftalte tid, og på arbejdspladsen tager vi ansvar og rydder op. Når vi tager hjem, ser tingene ud, som da vi kom. Bortset fra taget, naturligvis, der nu er, som du har ønsket det. Desuden gør vi altid arbejdet ordentligt. Vi bruger hellere en halv time mere end forventet, end leverer noget, der ikke er i orden.

Vi er et forholdsvist lille firma. Det betyder, at alle har fingeren på pulsen. Den medarbejder der køber ind, beskriver projektet og giver tilbud, er den samme, som er med ude på taget og følger opgaven helt til dørs. Det mener vi, er kvalitet.

Virksomheden blev grundlagt i 1999 af tagdækkermester Søren Dam . I 2007 trådte sønnen Anders Dam ind i firmaet. Med stigende efterspørgsel er vi i dag i alt 22 medarbejdere. Heraf er 2 lærlinge, fordi vi ønsker at være med til at tage ansvar for at udvikle faget, og sikre næste generation af tagdækkere.

Fra vores lærlinge og uddannelsesinstitutionerne får vi adgang til den nyeste viden inden for tagdækning. Til gengæld er vi med til at sikre, at der er lærepladser at få.